Nova tri odličja u bogatoj riznici trofeja za Rvački klub Radnički Sombor

U nedelju, 8. septembra, rvači somborskog Radničkog su učestvovali na šestom Međunarodnom turniru „President Cup“ u rvanju grčko-rimskim stilom u Beogradu i osvojili 3 medalje

U uzrastu kadeta u kategoriji do 92 kg Bojan Kostić je pokazao odlično rvanje i sa tri pobede osvojio zlatnu medalju, time potvrdio da na njega može ozbiljno da se računat što se tiče nastupa za reprezentaciju Srbije.

Srebrne medalje u konkurenciji pionira osvojili su Gregor Sekulić u kategoriji do 55kg sa tri pobede i jednim porazom i Srđan Todorović, do 60 kg sa dve pobede i porazom u finalu.

U borbi za medalju našao se i Kristian Dobi, do 35 kg kojem je "za dlaku" izmakla bronzana medalja i to pre svega jer je to bila najniža kategorija, a njegovi protivnici su bili teži i do kilogram, što je značajna razlika u ovom uzrastu.

Bez plasmana ostali su: Nemanja Jančić, Milan Tolić, Lazar Medić i Aljoša Ilić. Na takmičenju je učestvovalo više od 250 takmičara iz 8 zemalja.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 589 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…