Novi i veliki i "mali" šampioni najtrofejnijeg somborskog sportskog kolektiva Rvačkog kluba Radnički

* Rvači somborskog „Radničkog“ su prvog junskog vikenda učestvovali na veoma jakom Međunarodnom turniru „Arena Open“ u Puli

Složna četa novog talasa rvača somborskog Radničkog

Tim koji je predvodio trener Milan Marić osvojili su dve zlatne medalje i jednu bronzanu medalju. U uzrastu pionira najuspešniji bio je Kristian Dobi do 28 kg koji je bio bolji od takmičara iz Češke, Crne Gore i u finalu je pobedio prvaka Hrvatske.

Za nijansu slabiji bio je Gregor Sekulić koji je do 54 kg osvojio bronzanu medalju.

U uzrastu kadeta Bojan Kostić je do 92 kg bio bolji od predstavnika Grčke i Hrvatske i osvojio jop jednu zlatnu medalju:

Još jednom na pobedničkom postolju: Bojan Kostić

Bez plasmana ostali su David Mazinjanin, Srđan Todorović, Aljoša Ilić, Milan Tolić i Milan Čeprnja. Na takmičenju je učestvovalo više od 270 takmičara iz 37 klubova i 9 zemalja.

- Veoma sam zadovoljan uspehom naših rvača koji su ostvarili ovaj uspeh, s obzirom na jaku konkurenciju, a sve to ne bismo uspeli bez podrške sponzora Agro Ravangrad DOO i Anakonda Security - istakao je predsednik kluba Vladimir Krstić.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium "Sve je lako kad si mlad 2", izdavača Novog Radio Sombora, zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2019. godinu.

Pročitano 681 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…