Rvači somborskog Radničkog: Ilić viceprvak države, Sekulić bronzani, Kostić u reprezentaciji Srbije na EP

* U subotu, 16. juna, rvači somborskog “Radničkog“ učestvovali su u Senti na prvenstvu Srbije u rvanju slobodnim stilom za mlađe pionire

Od 4 takmičara polovina ih je osvojilo medalje. Do 46 kg Gregor Sekulić sa tri pobede i jednim porazom osvojio je bronzanu medalju. Do 50 kg Aljoša Ilić je ušao u finale gde je izgubio te se morao zadovoljiti srebrnom medaljom. Bez plasmana ostali su Ognjen Todorović i Jovan Pašić do 55 kg.

~ . ~ 

Sutradan, 17. juna, Gyor (Mađarska) je bio domaćin Evropskog prvensta za pionire. Bojan Kostić branio je boje Srbije do 85 kg. U prvom kolu Bojan se sastao sa Poljakom koji je bio uspešniji. Poljak je posle pobedio reprezentativca Rusije i posle izgubio pa je Bojan završio takmičenje. Ovo je veliki uspeh za Bojana s obzirom da relativno kratko trenira rvanje, oko 2 godine, a već predstavlja reprezentaciju Srbije na ovako velikim takmičenjima.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Rubrika je objavljena u okviru realizacije i sprovođenja projekta na javni poziv sufinansiranja Grada Sombora, pod nazivom „Deco, zdravo – dvostruki multikulturalni Novi Radio Sombor za sve gradske i osnovne škole naseljenih mesta somborskog gradskog područja“. Korisnik sredstava, Udruženje PODIUM, izdavač Novog Radio Sombora putem kojeg ostvaruje imenovani projekat u oblasti informisanja građana od strane medija na području Grada Sombora, zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada Sombora za 2018. godinu.

Pročitano 451 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…