Kostić i Frgić uz rame najboljima u Evropi

   * Prošlog vikenda rvači somborskog Radničkog, inače reprezentativci Srbije, učestvovali su na veoma jakim međunarodnima takmičenjima sa reprezentacijom Srbije. Bojan Kostić je u uzrastu pionira, standardni reprezentativac Srbije u kategoriji do 85 kg, nastupio na veoma jakom Kupu Evrope koji je održan u Temišvaru-Rumunija

Kostić je prvi meč izgubio od hrvatskog reprezentativca koji je otišao u finale i Kostića povukao u repesaž. Sledeći protivnik mu je bio Čeh protiv kojeg je Kostić vodio 6:2 i svojom greškom izgubio i nije uspeo da se domogne medalje. Kostić se sprema za Evropsko prvenstvo za schoolboys koje je na programu od 15 - 17. juna u Mađarskoj.

   Naš takmičar, juniorski reprezentativac Srbije Filip Frgić do 63 kg, učestvovao je međunarodnom memorijalnom turniru „Constantin Alexandru & Ioan W. Popovici and Dimitru Pirvulescu & Vasile Iorga“  u glavnom gradu Rumunije Bukureštu, od 30. maja do 3. juna. Frgić je prvi meč rvao protiv mađarskog predtavnika Vaneza Ištvana od kojeg je izgubio, a koji je inače 3. u svetu i na istom tom turniru okitio se zlatnom medaljom. Sutradan je rvao u repesažu protiv još jednog mađarskog predstavnika Jasz Martona, koji je takođe bio bolji od Frgića. Frgić se sprema za Evropsko prvenstvo koje, u Rimu-Italija od 30. jula do 5. avgusa.

   - Zahvalio bi se sponzorima: IGB Automotive d.o.o. Inđija, Somborelektro, Anakonda Security, Mesoproizvod iz Sombora koji su učestvovali pomaganju naših takmičara da odu na ove značajne međunarodne događaje - reči su predsednika kluba Vladimira Krstića.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 455 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…