Klub borilačkih sportova Galaktik Sombor organizuje javni sparing 4. februara

* Klub borilačkih sportova Galaktik Sombor posle kratkotrajne praznične pauze startovao sa novom sezonom

- U subotu, 4. februara, organizujemo JAVNI SPARING u Gradskoj hali Mostonga u Somboru, od 18 časova. Boks, kik-boks, sanda i Mma se radi - informiše Dejan Kunić, prvi čovek Kluba borilačkih sportova Galaktik Sombor. - Otvoreno je za sve koji hoće da rade, a gledaoci da gledaju - slobodan ulaz, mala, OFO sala "Mostonga". Dobro nam došli, prijatelji, poručuje Kunić.

Inače, juče, u ponedeljak, 16. januara, jedan od najuspešnijih sportskih kolektiva u Zapadnobačkom okrugu, KBS Galaktik, otpočeo je pripreme za novu i veoma bogatu takmičarsku sezonu. Na radost svog trenera, pojavili su se, posle izvesne pauze, i šampioni koji su ovom klubu, Somboru i Srbiji već doneli pregršt medalja i radosti. 

Za sada još recimo, kada već pominjemo obiman i uvek ambiciozan kalendar takmičenja, da će jednako tome, Galaktik i ovoga sportskog proleća biti domaćin mnogima. Tako već za 25. februar, evo i prve najave Otvorenog prvenstva Srbije u sanda, kung fu borbama, u OFO sali GH "Mostonga".

S. Stričević

Deo prostora u prvoj privatnoj teretani takmičarskih klubova u Somboru, KBS Galaktik 

Pročitano 2015 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…