Dvostruka titula za Borisa koji se popeo na 5. mesto na svetskoj rang-listi!

* Proteklog vikenda je održan međunarodni turnir serije 500 bodova u krosmintonu u mađarskom Kiškunhalašu. Na već tradicionalnom turniru na pesku u okviru banje Halastermal, nastupilo je sedmoro Somboraca - članova SBK “Speeder”

Boris Jerković je bio najuspešniji takmičar, sa osvojene dve titule: pojedinačno i u kategoriji mešovitih parova sa Alidom Jerković. Sa novih 500 bodova Boris će se popeti na peto mesto svetske rang liste.

Alida je nastupila i u kategoriji seniorki, ali je takmičenje završila u grupnoj fazi. Uroš Lukač je osvojio treće mesto u kategoriji do 14 godina. Selena Stojačić je bronzana u kategoriji ženskih parova sa Vivien Racz-Fodor. Selena je nastupila i u kategoriji seniorki, ali nije uspela da se plasira dalje od grupne faze.

Simana Matković je bila trećeplasirana u kategoriji veteranki, dok je u mešovitim parovima srebrna u paru sa Salmaši Janošem. Na turniru su nastupili i Slobodan Jerković u kategoriji veterana i Stevica Lukač u kategoriji amatera ali bez značajnijih uspeha.

Već za dve nedelje, 13. avgusta će somborski “Speeder” premijerno organizovati međunarodni turnir serije 500 bodova pod nazivom Sombor Hexagon, na terenu FK Dunav u Bačkom Monoštoru, u okviru Bodrog Festa. Biće to prvi turnir na kome će se igrati krosminton na terenima koji se ukrštaju, formirajući veliki šestougao.

Nakon Hexagona somborski klub ugostiće ponovo vrhunske igrače i na Serbian Openu, koji je zakazan za 3. septembar ove godine.

- Dodatak, galerija fotografija -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Pročitano 270 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…