Uspešan trkački vikend Somaratonca

* Vikend za nama obeležio je nastup članova Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ Sombor na dve trke: jednoj uličnoj i jednoj planinskoj

U subotu 18. juna, održano je trinaesto izdanje Trke prijateljstva u Kuli koje je ove godine privuklo više od sedam stotina trkača. Trkači su startovali na dve distance, od 5 i od 10 kilometara. Karakteristika trke u Kuli jeste da svake godine privuče najbrže trkače iz Srbije i regiona.

Trku na 10 kilometara istrčali su Đuka Čeljuska, Zoran Nikolić, Branislav Katić, Zoran Boca, Srđan Savić, Mario Kundit, Bojana Marić, Vesna Bjelan, Nedeljko Katić, Tijana Odobašić, Boško Jerković, Danica Grujić Firanj koja je osvojila prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji, dok su Suzana Filipović i Arpad Šarkezi istrčali treća mesta u svojim starosnim kategorijama. Upola kraću distancu na pet kilometara istrčali su Damjana Perenčević, Jelena Stanimirović, Aleksandar Krneta, Konstantin Jerković, Đorđe Rackov, Ljerka Vukmirović, Nataša Stojčić.

Dan kasnije u okolini Valjeva u klisuri reke Gradac, održano je peto izdanje planinske trke ‘’Gradac vidra trial’’. Ovu prelepu trku, u netaknutoj prirodi, istrčali su sa zapaženim rezultatom i Somaratonci Predrag Škorić i Ana Pešić na trasi od 9 kilometara kao i Jelena Perenčević, Sanja Vojvodić i Miroslav Liščević na deonici dugoj 19 kilometara.

Naravno i uz vikend, kojeg je obeležilo učestvovanje na trkama treći deo članova Somaratona uspešno je istrčao još jedno kolo Intersport Trkačke lige Somaraton koja protiče svake subote na šetalištu pored Velikog Bačkog Kanala.

- U dodatku, galerija fotografija: Gradac (1), Kula (2,3,4) - 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 230 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…