SBK Speeder Sombor: Selena zlatna u Zagrebu

* Četvoro takmičara somborskog SBK „Speeder“ osvojilo je pet medalja na 12. Zagreb openu u krosmintonu. Turnir je bio nižeg međunarodnog ranga 250 bodova, ali vrlo kvalitetan, i na njemu su nastupili mnogi vrhunski takmičari iz sedam zemalja

Najuspešniji somborski takmičar je bila Selena Stojačić, koja je trijumfovala u kategoriji juniorskih parova sa Mađaricom Csenge Illes. Ona je nastupala i pojedinačno, u seniorskoj kategoriji, gde je ostvarila dve pobede i dva poraza, i za malo joj je izmaklo razigravanje za medalje.

U kategoriji seniorki igrala je i Alida Jerković, ali ni ona nije uspela da se plasira iz grupne faze. Simana Matković je igrala u kategoriji veteranki i kao drugoplasirana u grupi plasirala se u polufinale, gde je poražena od pobednice turnira, Željke Benčić iz Hrvatske.

Boris Jerković je kao drugoplasirani iz grupe nastavio takmičenje, te je poražen od drugog nosioca i osvajača turnira Švajcarca Wirth Severina.

Boris i Alida su osvojili bronzana odličja u kategoriji mešovitih parova, poraženi su u polufinalu od slovenačkog para Knez/Jovan koji su kasnije stigli do titule.

Za somborski krosminton sledi kratka pauza od turnira, ali već od maja se očekuje nastavak takmičenja, od kojih će prvo biti upravo u Somboru.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 187 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svako ko želi, može da postane saradnik Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast koja vam je bliska, pošaljite vest, informaciju, fotografije, istražite.

Postanite dopisnik, iz svog mesta gde trenutno ili trajno boravite, svoje države. 

Dobrodošli saradnici u marketingu, menadžmentu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefoni: +381-65-8-675-445

+381 25 510-1641

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…