Član Atletskog kluba Apatin Đuro Borbelj pozvan u seniorsku reprezentaciju Srbije

* Prošlog vikenda je na adresu Atletskog kluba Apatin stiglo priznanje u vidu poziva saveznog selektora Edina Zukovića za zvaničan nastup člana kluba Đure Borbelja u seniorskoj atletskoj reprezentaciji Srbije na tromeču (Hrvatska, Slovenija, Srbija) koji je održan u utorak 1. februara u atletskoj dvorani na velesajmu u Zagrebu. Đuro Borbelj koji je sa postignutim rezultatima i predanim radom zasluženo izborio dres nacionalne reprezentacije u Zagrebu

Nastup za reprezentaciju Srbije u Zagrebu biće dobra uvertira za Đuru Borbelja za nastup na Kupu Evropskih šampiona u krosu, koji je, da podsetimo, zakazan narednog vikenda, od 4. do 6. februara, u mestu Oeiras kraj Lisabona, gde će kao kapiten predvoditi seniorsku ekipu Atletskog kluba Apatin.

Seniorska ekipa Atletskog kluba Apatin nastup na Kup Evropskih šampiona je izborila osvajanjem istorijske šampionske titule ekipnog prvaka Srbije u krosu u oktobru 2021. godine, u godini kada je klub obeležio dve decenije postojanja.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 165 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…