Mladi apatinski atletičari ispratili kalendarsku godinu uz paketiće i druženje sa Deda Mrazom

* Poslednjeg ponedeljka u godini koja je iza nas održan je i poslednji ovogodišnji trening mladih atletičara Atletskog kluba Apatin, polaznika besplatne škole atletike. Ovaj trening osim uobičajenog trenažnog karaktera imao je ovom prilikom u svom glavnom delu ipak jednu usmerenu aktivnost povodom Nove godine, a to je podela novogodišnjih paketića mladim atletičarima i druženje sa Deda Mrazom

Trening kojim je završen trenažni proces mladih atletskih nada obilovao je pozitivnim emocijama i iskrenim dečijim vibracijama koje potvrđuju da se kroz pravi pristup deci može izgraditi dobar čovek i dobar sportista. Ove godine po prvi put je uz podršku roditelja i sponzora (Bujić gips-rigips, STR Radijator, Restoran Zlatna kruna, STR Sigurna kuća, Egerc graniti, Kamenorezac Egerc, STR Petrović plus) koji su prepoznali i podržali prave ideje i vrednosti, organizovao kupovinu podelu 40 novogodišnjih paketića mladim atletičarima.

Velika zahvalnost Atletskog kluba Apatin ide Dušanu Gladiću koji je svojim performansom u liku Deda Mraza obradovao decu i kroz zabavu podelio poklon paketiće. Ističe se zahvalnost, svim roditeljima koji podržavaju i imaju poverenja u rad kluba, jer su njihova deca najlepša sadašnjost i svetla budućnost atletike u Apatinu.

Atletski klub Apatin ponosan je na dve decenije postojanja, sjajnu organizaciju 25. Apatinskog Dunavskog polumaratona, organizacije takmičenja Brzinom do zvezda, ostvarene rezultate u 2021. godini gde je seniorska ekipa osvojila titulu ekipnog prvaka Srbije i izborila nastup na Kupu Šampiona u krosu (Oeiras-Lisabon, Portugalija, 6. februara ove godine), osvojene tri seniorske medalje na Prvenstvima Srbije, odlične nastupe članova kluba na takmičenjima u zemlji i inostranstvu

Posebno u Atletkom klubu Apatin ističu i stavljaju na posebno mesto dvodecenijski bespatan rad sa decom koji klub baštini od samog osnivanja (2001. godine) do danas.

Atletski klub Apatin na kraju ove kalendarske godine, želi srećne novogodišnje i božićne praznike, svim građanima Opštine Apatin, svojim članovima, trenerima, partnerima, predstavnicima medija, sa željom da u godini koja dolazi, imaju puno zdravlja, sreće i uspeha.

- Pogledajte i fotografije u slajdovima -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor (Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadžaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 553 puta
Tagovano

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…