Odštampajte ovu stranicu
Najnovija sportska dostignuća somborskog GALAKTIKA: Njih 5-oro sa 4 zlata i jednim srebrom, opet maksimalno!

* Beogradski pobednik - turnir u Sanda borbama za sve uzraste održan proteklog vikenda u Beogradu još jedan je sportski megdan koji su osvojili beskompromisni taslentovani takmičari Kluba borilačkih veština GALAKTIK iz Sombora

U takmičarskom uzrastu dece, Vasilije Kunić i ovom prilikom nije imao dostojnog premca i osvojio je zlato. Isti podvig zabeležili su i njegovi nešto stariji klupski drugovi, već dokazani u osvajanju pobedničkih postolja: među mlađim pionirkama Ema Vidaković, starija pionirka Amelija Bogdan i kadet Aleksandar Bogdan, dok je srebro zaslužio junior Fabijan Štefko.

- Na turniru smo bili 3. klub po postignutim rezultatima - zadovoljan je s razlogom i ovom prilikom trener Dejan Kunić koji kao i obično, kratko referiše, usredsređujući se već za sledeća značajna takmičenja.

- Dodatak, još dve fotografije sa Beogradskog pobednika -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 642 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…