Odštampajte ovu stranicu
Besplatnom školicom sporta "Sportić" Sportski savez grada Sombora obeležio Međunarodni - Svetski dan deteta

* Besplatna školica sporta "Sportić" u organizaciji Sportskog saveza grada Sombora, pod pokroviteljstvom grada Sombora i uz tehničku podršku Sportskog centra "Soko" odvija se već desetu godinu u nizu

Na treningu u ponedeljak 22. novembra, obeležen je „Svetski dan deteta“ i svi učesnici školice dobili su diplome i sveske za crtanje, kao nagradu za dosadašnje učestvovanje i podstrek za dalji rad. Svetski dan deteta ili Međunarodni dan deteta je godišnji međunarodni događaj koji se slavi 20. novembra. Ustanovljen je od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija 1954. godine sa ciljem da se u svim državama slavi istog dana.

U ovom ciklusu, koji je startovao u oktobru, na Sportić je ukupno upisano 60 devojčica i dečaka uzrasta od 3 do 6 godina, što ovaj ciklus čini jednim od najposećenijih do sada. Školicu vode stručna lica, profesori sporta i fizičkog vaspitanja, sa dozvolama za rad sa decom predškolskog uzrasta, Radovan Rašković i Predrag Mandić i Ilija Lalić.

Da podsetimo, treninzi protiču ponedeljkom i sredom u Sokolskom domu od 16:30 časova.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Pročitano 863 puta

Galerija slika

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…