Najbolji još jednom dokazali primat

* Prošlog vikenda održana su Prvenstva Srbije u slobodnom stilu za kadete, juniore i pionire u Senti

Prvog dana, 25. septembra održano je Prvenstvo Srbije za kadete i pionire U 13. U uzrastu pionira rvači somborskog „Radničkog“ su nastupili sa jedanaestoricom takmičara i osvojili 7 medalja. Najuspešniji u redovima „Radničkog“ bio je David Mazinjanin koji je sa tri pobede tušem u kategoriji do 50kg osvojio zlatnu medalju. Srebrne medalje osvojili su Kristian Dobi i Srđan Todorović, dok su bronzana odličja osvojili Jovan Kosovac, Nemanja Lončarević, Milan Kosovac i Nikola Gunj. Bez plasmana ovoga puta ostali su Filip Šarkezi, Uroš Ilić, Mladen Batalo i Marko Mamula. Ova generacija je sjajna jer je osvojila ekipno prvo mesto ispred Beogradskog Partizana i ekipe iz Sente. Među kadetima Radnički ima još jednu srebrnu medalju - Mladen Patarčić do 110 kg, dok su bez medalja ostali Milan Mamula i Milan Tolić.

Sutradan je održano Prvenstvo Srbije za juniore i pionire U 15. U ovoj konkurenciji najtrofejniji somborski klub osvojio je jednu zlatnu medalju - Milan Kosovac, jednu srebrnu, Kristian Dobi i dve bronzane - Srđan Todorović i David Mazinjanin. U uzrastu kadeta Bojan Kostić je osvojio bronzanu medalju.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 384 puta

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…