13/15: RK Radnički na Trofeju "Sokola"

* U subotu, 11. septembra održan je Trofej „Sokola“ u rvanju grčko-rimskim stilom. Rvači „Radničkog“ nastupili su sa 15 rvača i osvojili 13 medalja

U uzrastu U 9 zlatnom medaljom sa tri pobede okitio se Rade Šumonja, srebrnom medaljom Adrian Dobi, dok je bronzanu medalju osvojio Danijel Bojanić. Najuspešniji sa 4 pobede među takmičarima uzrasta U 11 bio je Jovan Kosovac koji je u finalu bio bolji od klupskog drugara Nemanje Lončarevića. Drugo mesto osvojio je i Mladen Batalo.

U konkrenciji boraca U 13 David Mazinjanin sa dve pobede osvaja zlatnu medalju, dok je bronzani Mihajlo Anđelić. U nadmetanju takmičara uzrasta U 15 prvo mesto osvojio je Kristian Dobi i Mladen Patarčić u teškoj kategoriji, dok je Srđan Todorović, odličnim borbama u starijem uzrastu osvojio bronzanu medalju.

Kadet Milan Tolić osvojio je drugo mesto a bronzu Mladen Patarčić. Bez plasmana ostali su: Uroš Ilić, Veljko Ranisavljević i Milan Mamula.

Istovremeno, i prva najava memorijala u znak sećanja na sportistu 20. veka: u subotu, 18. septembra biće održan 5. Međunarodni rvački turnir „Ivan Frgić Žuti“ sa početkom u 10:30 časova u Gradskoj hali „Mostonga“.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)
Pročitano 85 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…