Katarina zlatna na pesku!

* Devetoro somborskih takmičara nastupilo je u Kiškunhalašu, na međunarodnom turniru serije 250 bodova na pesku. Članovi SBK „Speeder“ osvojili su 11 medalja, a ponovo su mlade takmičarke bile najuspešnije

Katarina Blažev je trijumfovala u kategoriji devojčica do 14 godina, Selena Stojačić je usvojila bronzu u kategoriji juniorki a zajedno su u juniorskim parovima osvojile srebro.

Alida Jerković je osvojila srebro a Simana Matković bronzu u kategoriji seniorki. Alida je poražena jedino od Jasmine Keber Šušteršič, najbolje igračice na svetu. Jasmina Keber Šušteršič u paru sa suprugom Matjažom trijumfovali su i u kategoriji mešovitih parova, gde su u sjajnom i neizvesnom finalu savladali  Alidu i Borisa Jerkovića.

U kategoriji dečaka do 14 godina, Uroš Lukač je podelio peto mesto, dok je kategoriji juniorskih parova u paru sa Slovakinjom Katarinom Olejarovom uspeo da osvoji bronzano odličje.

U seniorskoj kategoriji Boris Jerković je nastavio seriju uspešnih nastupa i osvojio bronzu.

Stevica Lukač je nastupio u kategoriji veterana preko 40 godina, ali nije uspeo da se plasira dalje od grupne faze, te u konačnom plasmanu deli deveto mesto.

U najstarijoj kategoriji, veterana preko 60 godina nastupili su Vladimir Blanuša i Slobodan Jerković. Slobodan je ostvario isti broj pobeda kao i drugoplasiran takmičar, ali je zbog slabijeg set količnika osvojio bronzano odličje, dok je Vladimir sa jednom pobedom zauzeo peto mesto.

- Fotografija u dodatku: Selena, Katarina, Uroš, budućnost somborskog krosmintona i sporta -

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor
(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)
Pročitano 309 puta

Galerija slika

       

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9 (kancelarija) Ivana Kosančića 19 (redakcija, sedište) 25000 Sombor, Srbija

e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-25-510-16-41
Mobilni: +381-65-8-675-445

Portal:

http://noviradiosombor.com

Internet radio: Novi Radio Sombor

http://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html 

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Izaberite oblast, pošaljite vest, informaciju, fotografije.

Dobrodošli saradnici u marketingu i oglašavanju!

Javite se na e-mail:

office@noviradiosombor.com

Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…