Članovi Powerlifting kluba Sever na Prvenstvu pokrajine dokazali da Sombor ima najjače ljude ali i dame u Vojvodini

* Članovi Powerlifting kluba Sever Sombor startovali su u subotu, 11. maja sa velikim uspehom na Prvenstvu Vojvodine u powerliftingu i benč presu, odžanom u Bačkoj Palanci

- Osvojili su čak 13 medalja, od čega 8 zlatnih i 5 srebrnih -

Krenimo od dama: u disicplini benč su se takmičile dve članice somborskog Severa: Mihaela Osmajić je osvojila prvo mesto  i šampionsku titulu u konkurenciji juniorki a postala je i dvostruka pobednica, s obzirom da je bila najuspešnija i u open kategoriji, do 52 kg.

Milanka Cicmil takođe je osvojila prvo mesto. Ona se takmičila u kategoriji seniorki. 

~ . ~

Prvo mesto osvojio je i Dragomir Dimić, u kategoriji master 4, Milan Vezmar plasirao se na drugo mesto u konkurenciji open, dok je pobedio u klasi master 3.

Iskusni majstor u sve popularnijim sportskim disciplinama snage, Darko Glušac osvojio je drugo mesto u openu i prvo u master 1, kategorija do 120 kilograma. Nikola Vuković je prvak Vojvodine u openu, do 120 kg. Đordje Elčić osvaja drugo mesto, u kategoriji plus 140 kg.

Jovan Mastilović donosi svom klubu još jedno prvo mesto i time ovom prilikom, titulu najjačeg u Vojvodini, sa podignutih 202,5 kilograma, u kategoriji do 105 kg.

Uspeh somborskog SEVERA upotpunili su još dvojica mladih somborskih delija. U još jednoj zahtevnoj disciplini, triatlonu  takmičili su se Renato Repić i Miloš JokićRenato je osvojio u nadmetanju seniora drugo mesto, u kategoriji do 105 kilograma, dok je Miloš, takođe zaslužio vicešampionsku triatlon titulu, u konkurenciji juniora.

Novi Radio Sombor čestita sve ambicioznijem Powerlifting klubu Sever - Sombor koji iako mlad po stažu, smogao je snage ovoga proleća i za novim pojačanjima, dostojno na sve češćim domaćim i međunarodnim takmičenjima - predstavljajući grad Sombor.

Klub Sever prati: ekipa NRSo

Pročitano 1524 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…