Uspešno protiče rekonstrukcija Kajak centra Sombor

* Radovi na rekonstrukciji Kajak centra Sombor u završnoj su fazi!

Opsežni poslovi su započeti u januaru ove godine a sredstva su obezbeđena putem projekta “Razvoj destinacija ekološkog turizma prekograničnog regiona Baja-Sombor razvojem tematskih zelenih staza i turističkih paketa – Baja-Sombor Zelene staze” koji sufinansira Evropska unija u okviru IPA Interreg prekograničnog programa Mađarska – Srbija.

(Podsetnik - na već osvojene prve medalje za Kajak klub Sombor, letos u Bačkoj Palanci na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u kajaku i kanuu gde je među 20 klubova, a više od 260 takmičara se borilo u raznim disciplinama za medalje. Takmičar Zoltan Ham iz Kajak kluba Sombor u konkurenciji seniora u disciplini K-1 500m je osvojio drugo mesto, dok se u K-1 200m okitio zlatnom medaljom! Kako su ovo prve medalje sa većih takmičenja, ostaje i nama da čestitamo takmičaru Zoltanu Hamu i njegovom treneru Antoniji Nađ Kosanović na velikom uspehu te da im poželimo puno sreće u budućnosti i da nastave sa promocijom Kajak kluba Sombor i grada Sombora na ovako nabolji mogući način)

Umesto dakle zapuštenog hangara koji je propadao kraj obale Velikog bačkog kanala, sada se nalazi objekat potpuno renoviran i spreman da pruži odlične uslove deci, mladima i starijim građanima Sombora koji su spremni i žele da se oprobaju u kajaku.

Na fotografijama sa sajta Kajak kluba Sombor u kojem nove naraštaje obučava ali i sa već iskusnim asovima (poput Zoltana Hama) radi jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja, Antonija Nađ Kosanović, čitaoci i našeg portala mogu da se uvere o - nekad i sad - kako je sve to izgledalo pre obnove, a kako je tekla rekonstrukcija.

Redakcija i ekipa Novog Radio Sombora, sa našim izdavačem - Udruženjem Podium, kao i Ujedinjeni granski sindikati "Nezavisnost", sa svojim granskim sindikatima Sporta i Kulture, umetnosti, medija KUM, svi zajedno dajemo medijsku i svaku drugu podršku solidarnosti u daljim uspesima i rezultatima Kajak klubu Sombor, koje ćemo s posebnom pažnjom pratiti.

Novi Radio Sombor

Galerija:

 

~ . ~

Pročitano 853 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…