Odjeci sa nezaboravnog jubilarnog koncerta Plesnog kluba Ronda Sombor - ujedno poziv novim plesačima

* U velikoj sali Gradske hale "Mostonga" u Somboru Plesni klub "Ronda" održao je druge junske subote, veliki plesni koncert povodom svog jubuleja - 10 godina postojanja. Koncert okupio oko osam stotina posetilaca, a svoje plesne tačke izvodilo je oko 170 plesača svih uzrasta. Program je trajao skoro puna dva sata, a najvernija "Rondina" publika ispratila je koncert do kraja, uprkos velikoj vrućini

Osnivači i treneri ovog Kluba - Milena Trifunov i Lado Božić želeli su pre svega svojim članovima da omoguće veliki i lepo uređen plesni podijum, na kakvom nemaju često priliku da nastupaju.

Veče je proteklo u veoma lepoj atmosferi, punoj emocija i pozitivne energije.

Klub je iskoristio ovu priliku da se zahvali svim svojim saradnicima koji su u velikoj meri doprineli radu ovog Kluba: mesnim zajednicama "Selenča" i "Nova Selenča" Sombor, osnovnim školama "Miroslav Antić" Čonoplja, "Avram Mrazović" Sombor i "Žarko Zrenjanin" Apatin, Sportskom savezu grada Sombora i Sportskom centru „Soko“ Sombor, Vrtiću "Mali princ" iz Sombora, Turističkoj organizaciji Grada Sombora, redakciji Somborskih Novina i Radio televiziji "Sreće" Sombor, kao i pojedincima i kolegama iz drugih udruženja i klubova sa kojima ima lepu saradnju.

Posebnu zahvalnost Rondini treneri su uputili i svojim plesačima koji su u protekloj deceniji obeležili na stotine kulturnih, sportskih, humanitarnih, zabavnih manifestacija u somborskoj opštini, kao i takmičarima ovog Kluba koji su ostvarivali vrhunske sportske rezultate.

Gosti koncerta bili su mališani hora "Šareni vokali"  pod vođstvom Marije Hajnal.

Koncert je završen kako i dolikuje jednom rođendanu - velikom tortom koja je bila poklon iznenađenje plesača svojim trenerima.

Medijska pratnja: Novi Radio Sombor

Pročitano 404 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…