Prva konferencija za medije uoči novog bokserskog spekatkla u Somboru svetskog šampiona Veljka Šaponje

* Kao što i priliči najvećim sportskim asovima, na konferenciji za medije Veljka Šaponju ispoštovali su svi njegovi sportski saborci, prijatelji, treneri, domaćini na Pedagoškom fakultetu u Somboru na čelu sa dekanom, sledbenici velikog šampiona, navijači i sponzori

U sredu, 9. maja Pedagoški fakultet u Somboru, čiji je Veljko Šaponja i student, bio je domaćin izuzetno uspele konferencije za medije. Naravno, glavni povod: odbrana titule svetskog prvaka u profesionalnom boksu u velter kategoriji, koju je zakazao ponovo Veljko - u svom omiljenom Somboru, a to će se deseti poslednje subote ovog meseca, 26. maja. 

- Odlučili smo se da to bude ovom prilikom na popularnom somborskom gradskom trgu kulture, umetnosti i sporta, kod Narodnog pozorišta - napomenuo je Veljko. - Smatramo svi da će to biti pravo mesto za dobru zabavu a nikad se nisam osećao jačim. Živim za ovaj dan i pakleno se pripremamo zahvaljujući mojim najvernijim prijateljima - trenerima, Dejanu Kuniću, bardu somborskog borilačkog sporta Mate Musulinu, mom cenjenom sparing partneru Svetislavu Đukiću... Daću sve od sebe da još jednom obradujem moje drage Somborce. 

Na konferenciji za medije, uobičajenoj obavezi boskerskih profi šampiona pred najveće mečeve u karijeri, govorili su profesor dr Željko Vučković, dekan ove visokoobrazovne ustanove u Somboru, doajen somborskog sporta i dugogodišnji društveno-sportski radnik Milanko Jovičić, glavni sponzor i verni pratilac svih Veljkovih nastupa i pobeda u zemlji i inostranstvu, Vojislav Živković, vlasnik jednog od najuspešnijih taksi udruženja u Srbiji, R Taxi Sombor, Dejan Kunić, u čijoj teretani najviše Veljko i provodi vremena, Dušan Pašić, predsednik Vojvođanske federacije profesionalnog boksa, Ilija Lalić, stručni savetnik Sportskog saveza grada Sombora, Miloš Radovanović, u ime tehničkog organizatora Sportskog centra Soko Sombor i prvi trener Veljkov a i dan-danas, posle 25 godina zajedničkih uspeha - nemorni Mate Musulin.

Saznali smo i ekskluzivnu vest, da Grad Rijeka, u kojem Veljko živi, dodeljuje svom uspešnom sugrađaninu prostor od oko 400 kvadratnih metara za izgradnju nove teretane. To je Šaponja apsolutno već odavno zaslužio, pa će Profi Boxing Team Šaponja najzad moći još kvalitetnije da radi a Veljko uči i stvara neke nove mlade buduće šampione.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(U narednom članku sledi galerija fotografija) 

Pročitano 446 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…