Naš prijatelj, Jagodinac Zoran Antić - BB šampion, malo iznenađenja za čitaoce - malo selfija, pa opet u profi tonu :-)

 * Vrlo lako je sprijateljiti se sa likčinom /u svakom smislu/ :-) ko što je Zoran Antić. Taj, ali pravi Jagodinac, ne skida sa svojih "mišića" bodybuilding šampionskih, svoj osmeh pa i nekako nenametljivo spontano deluje istovremeno ovaj čovek a on to i jeste: drugarčina! 

Evo zato ovaj novi za njega sa naše strane, članak u Modeling popularnoj rubrici, ujedno uzajamno verujemo - iznenađenje i za njega a i za čitalačko-gledalačku publiku. Taj šampion koji razoružava osmehom i svojom dobrotom, "oprostiće" nam ubeđeni smo, što smo na svoju "ruku" ne pitajući ga za "dozvolu", postavili upravo ovaj novi foto-session prijatelja Zorana Antića, sa njegovih profila od brojnih interesantnih snimaka. Sada smo i kombinovali ko što naslov kaže, jer: dozvolili smo sebi za pravo da dakle postavimo njegove možda intimnije prirode selfije, priznaćete interesantne, pa one sa takmičenja, pa sa dobrim drugarom-bodibilding kolegom, što svedoči o njegovoj druželjubivosti, te one sa osvojenim višebrojnim priznanjima. 

A koliko su interesantne fotografije Zoranove, toliko su interesantni i njegovi komentari ponajpre na sopstveni račun, što uvek pa i sad govori o veličini-najvećih. Zato smo ispod svake slike, ovoga puta ostavili upravo te njegove duhovite komentare kopirajući ih sa njegovog fejsbuk profila. Zanimljivo, zar ne? :-)

Pa krenimo.....

Zoran: #IBFF #PRO Jutarnja situacija 17.05.2018 108 kg ;-))

Ovde ništa nije "potpisao": A zlatno pravilo u novinarstvu glasi, najbolji komentar je - bez komentara 

I svakako crno-bela varijanta, često vrlo efektna, a napisao je sledeće: 16.05.18...108 kg ... 

 Kaže Zoran: "Jedna iz bekstejdza sa kolegom Miroslavom Vrebcom...??  " (eto to je to drugarstvo i međusobno podržavanje šampiona BB-a)

"Upade" nam i jedna - "obučena" :-) - sa pločice-jaknom, nad prirodnim pločicama - naravno, na ulicama njegove Jagodine....

Ovaj post je ipak postavio Zokijev frend i brat, Dejan Radosavljević /verovatno s razlogom krupnim slovima:-)/: "MOJ BRAT. NE MOŽE TI NIKO NIŠTA. DEFINICIJA. DESETKA."

"Zna se kako se raste ???" ... pa kaže Zoran a mi mu verujemo, prijatno :-)

Nekako nam se logički učinilo za zaključimo ovaj članak-svojevrstan portfolio za Zorana, sa tom jednom "sličicom" uz deo njegovih brojnih osvojenih trofeja u bodibildingu, ispod koje je samo napisao post bez puno reči ali sledećih "znakova": #IBFF #PRO #CHAMPION — у Strong Gym Jagodina. - pa naravno, zašto ne i malo epp-a, vredi!

Pročitano 1312 puta

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…