Zlatko Šuša: naš ekskluzivni model i zaštitno muško lice

Novi Radio Sombor ima i svoja zaštitna lica: to su najpoznatiji somborski predstavnici u oblasti modelinga, Nena Blagojev i Zlatko Šuša, koji su doživeli svetsku afirmaciju. Osim ovo dvoje planetarno priznatih modela, u prvoj liniji biće još po troje modela, u ženskoj i muškoj konkurenciji, koje želimo da vam predstavimo - i fotografijom, već u narednim člancima u ovoj stranici. To su: Mirjana Perić, dipl. komunikolog, Sonja Grgurić, članica naše redakcije, Milica Nećak Cvijetić, diplomirani preduzetni menadžer, kao i Darko Turkalj, ugostitelj, Slobodan Milenović, fitnes i bb sportista, Armin Fifić, bb i fitnes instruktor i humanista iz Kotor Varoši, Federacija BiH.

.......

U ovom sektoru modelinga predstavljamo i jednu od naslovnih fotografija na našem sajtu, Zlatka Šuše. Takođe, i njegove najekskluzivnije fotografije - njegov rad. 

Kao što je poznato - o čemu ćemo takođe pisati u njegovom portretu, Zlatko Šuša je počeo internacionalnu karijeru kao sportista - rukometaš, da bi ovaj Somborac nastavio put u svetu modelinga.

Redakcija Novog Radio Sombora

Pročitano 4344 puta
Tagovano

Kontakt

Venac Stepe Stepanovića 9
Sombor 25000
e-mail: office@noviradiosombor.com
Tel: +381-25-442-442
Mob: +381-65-8-675-445
http://noviradiosombor.com

Linkovi

POSTANITE SARADNICI

Svi koji želite, možete da postanete saradnici Novog Radio Sombora, bilo gde da živite i boravite.

Javite se na e-mail: office@noviradiosombor.com
Telefon: +381-65-8-675-445

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…